Fix for "Insert Disk 1 to play Links2003"

Having hardware or software problems related to Links? Other forum members may be able to help you here.
Post Reply
pmgolf
Posts: 67
Joined: Tue Aug 27, 2019 1:41 am

Fix for "Insert Disk 1 to play Links2003"

Post by pmgolf »

There was a fix for having to insert a disk to play Links. I think it involved replacing the RUKSHUK.exe file. Anyone remember what it was? Thanks!

Pete

User avatar
Still Linksing
Posts: 219
Joined: Tue Aug 27, 2019 1:43 am

Re: Fix for "Insert Disk 1 to play Links2003"

Post by Still Linksing »

Unzip it to your Links 2003 folder and overwrite. :thumbup:

https://www.dropbox.com/s/ptjz2mjmd2o60 ... 3.zip?dl=0
aka Viper

User avatar
Bassmaster
Posts: 5
Joined: Mon Aug 26, 2019 10:55 pm

Re: Fix for "Insert Disk 1 to play Links2003"

Post by Bassmaster »

I totally re-installed the game and applied all the patches to it before starting Links 2003 up. I was able to start the game, create a player, and even managed to play a couple holes in which the game seemed to operate fine.

Thanks for the help.

Post Reply