When setting up graphics via amd driver app...

Having hardware or software problems related to Links? Other forum members may be able to help you here.
Post Reply
g3b
Posts: 44
Joined: August 28th, 2019, 1:56 am

When setting up graphics via amd driver app...

Post by g3b »

Hello,
When I am setting up the links 03 game in the amd adrenaline software it doesn't automatically recognize the game so I enable it manually which
file executable should I use the Links 2003 exe or the LIinksMMIII exe. to launch the game to utilize the driver settings or do I need to set both up to launch game with correct graphics?

Thanks. have a great Thanksgiving everyone!
g3b
Oortcloud
Posts: 7
Joined: October 29th, 2023, 10:43 pm

Re: When setting up graphics via amd driver app...

Post by Oortcloud »

Well I also added Link2003 in Adrenaline software and I used LinksMMIII.exe
The other .exe file I have is LinksLauncher.exe not the one you mention. No matter what file I use the game starts.

If you get the game to run with correct graphics I am interested to know how. I get several graphical glitches if I don't use the dgVoodo "trick".

//Martin
g3b
Posts: 44
Joined: August 28th, 2019, 1:56 am

Re: When setting up graphics via amd driver app...

Post by g3b »

Hello Martin,
I am running up to date win 10 with a rx 6600 graphics card.
settings: Override app settings (AA)
AA level 8xEQ
AA method supersampling

AF enabled
AF level 16x
Texture Quality High
Am experimenting with radeon image sharpening enhanced (can't tell any difference so far)
Only drawback is that some courses crash when using these settings...
Have a great day,
Gil
Post Reply